Bed en Breakfast The4Seasons – Loon

Bed and breakfast The4Seasons staat in het authentieke dorpje Loon in Drenthe. Loon ligt in de De Drentsche Aa, een nationaal park met een zeer wisselend landschappelijk karakter. Loon ligt vlakbij het gezellige Assen.

De gunstige ligging van de B&B (in de Drentsche Aa en vlak bij Assen) maakt The4Seasons tot een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en diverse andere uitstapjes. Wandel of fiets bijvoorbeeld over de heidevelden, bekijk de hunebedden of breng een bezoek aan het Drents museum in Assen of het gevangenismuseum in Veenhuizen, zeker de moeite waard!

Wij hebben diverse informatiegidsen en -boeken over de omgeving en wandel- en fietsroutes en adviseren u graag.

The4Seasons heeft 4 individueel ingerichte gastenkamers en deze stralen ieder de sfeer uit van één van de seizoenen. Het uitgebreide ontbijt met streekproducten wordt geserveerd in de gezamenlijke ruimte. In deze ruimte, waar u ook op andere momenten van de dag kunt verblijven, staat een espressomachine, een waterkoker en een gevulde koelkast. Verder is er nog een terras, zodat u bij mooi weer lekker buiten kunt zitten.

Tegenover de bed and breakfast bevindt zich de Herberg van Loon waar u terecht kunt voor een lunch, diner of een hapje en een drankje. In de nabije omgeving zijn verder diverse andere restaurants.

bed-en-breakfast-loon

Arrangementen
The4Seasons biedt u enkele arrangementen aan, te weten het Herdersarrangement, het wandel- en fietsarragement (Eropuit arrangement).  Als u één van deze arrangementen boekt dan krijgt u bij aankomst een Drentse lekkernij en een fles biologische wijn cadeau.

Contact ›

 
Accommodatie: B&B The4Seasons
Adres: Peeloërweg 1
Plaats: 9409 TS Loon (vlakbij Assen)
Telefoon: 06-23180067