Arthouses Uffelte

Vakantiewoningen ontworpen door kunstenaars
In de bosrijke omgeving van Uffelte, nabij Havelte (zuid-west Drenthe), aan de rand van een kleinschalig natuurkampeerterrein staan twee Arthouses. Dit zijn vakantiewoningen ontworpen door kunstenaars. Ze zijn het gehele jaar te huur voor max. 6 personen, comfortabel ingericht met eigen douche, toilet, keuken met vaatwasmachine en Nespresso koffieapparaat. Het Hidden House heeft een bioscoop en het Fallen House een bubbelbad.
De omgeving heeft veel te bieden op cultureel gebied qua natuurlijke omgeving. De natuur spreekt al gauw voor zich maar de cultuur (historische) waarden zitten wat meer verstopt. Wij reiken u graag wandel- en fietsroutes om deze ‘schatten’ te ontdekken.

Vakantie vieren in een kunstwerk!
De Arthouses zijn ontworpen door Teun Hocks (Hidden House; met een plaggenhut als entree) en door  Wouter Dijk (Fallen House, een omgevallen huis?). Het Fallen House heeft een 6 persoons Spa (Jacuzzi) in de tuin en het heeft een infraroodsauna.
Zo maakt u van uw vakantie wel een heel bijzondere belevenis, terwijl u ook omringd bent door luxe en de Drentse natuur!

Bekijk de mogelijkheden voor Bed&Breakfast van Fallen en Hidden House (pdf)

Ons arrangement:

Culturele weekend aanbieding:

Accommodatie: Hidden House/Fallen House
Adres: Weg achter de es 11
Plaats: Uffelte
Telefoon: 0521-351269
Fax:
E-mail: info@blauwehaan.nl
Website: www.blauwehaan.nl