Beste [VOORNAAM] [ACHTERNAAM],

 

Extra domeinnaam voor Cultureel Overnachten
Begin april hebben we de website om een andere domeinnaam geplaatst, namelijk: www.bed-and-breakfast-drenthe.nl. Hiermee wilden we meer bezoekers uit Google genereren met zoekgedrag in relatie tot “accommodatie”. In eerste instantie had dit een dip in de bezoekersaantallen tot gevolg. Dat is logisch omdat Google opnieuw de website moet positioneren door de nieuwe domeinnaam. Inmiddels zitten alle webpagina’s weer goed in Google. De eerste resultaten van de extra domeinnaam zijn nu zichtbaar. We zien meer bezoekers op de website rondom de woorden “overnachten drenthe” en “bed-and-breakfast” en “B&B”. We richten ons nu weer op nieuwe zoekwoorden om betere posities bij Google te krijgen.

De domeinnaam www.cultureelovernachten.nl blijft overigens gewoon in gebruik.

 

Culturele agenda
De agenda van Cultureel Overnachten wordt dit jaar beheerd door Sjoerdtje Kramer. Zij heeft inmiddels een flink aantal nieuwe culturele activiteiten in de agenda geplaatst. Deze pagina’s zijn geoptimaliseerd voor Google en geven de website extra bezoekers.

 

Koopplein Amsterdam
We zijn in gesprek met Koopplein om een ruil in natura op te zetten zodat we advertenties van de accommodatie op Koopplein Amsterdam kunnen plaatsen.

 

Persoonlijker
We willen de website van Cultureel Overnachten een tikkeltje persoonlijker maken. Onder invloed van sociale media, zoals Facebook en Twitter, wordt internet persoonlijker. We vinden het belangrijk hierop in te spelen. In de volgende nieuwsbrief zullen we aangeven hoe we dit gaan invullen.

 

Met vriendelijke groet
Aart van Voorthuizen
0592-340919

www.cultureelovernachten.nl
aart@cultureelovernachten.nl

© Cultureel Overnachten, info@cultureelovernachten.nl