Beste [VOORNAAM] [ACHTERNAAM],

 

Ons advertentieaanbod voor 2013 - - 50 euro per jaar, excl. btw

Hierbij nodigen wij u uit om uw bedrijfsvermelding op Cultureel Overnachten in 2013 te continueren. U krijgt hiervoor:

  1. Bedrijfspresentatie op Cultureel Overnachten (inclusief webpagina voor fotoboek);
  2. Presentatie van 2 arrangementen op Cultureel Overnachten;
  3. Linkvermeldingen op vakantie-drenthe.startkabel.nl en weekend-weg.startkabel.nl naar zowel de bedrijfswebsite als naar de presentatie op Cultureel Overnachten;
  4. De Bed&Breakfasts krijgen ook een linkvermelding op bed-and-breakfast.startkabel.nl naar zowel de bedrijfswebsite als naar Cultureel Overnachten;
  5. Vermelding van Cultureel Overnachten in nieuwsbrief van Mol Travel aan 3000 abonnees (zie hieronder);
  6. De mogelijkheid om cultureel getinte activiteiten in de agenda te plaatsen.

Graag ontvangen wij voor 30 april een reactie of u hiervan gebruik wilt maken. U ontvangt dan een factuur. De adverteerperiode loopt tot 30 december 2013. Daarna doen wij u een nieuw voorstel voor 2014.

 

Extra domeinnaam voor Cultureel Overnachten!
Vanaf nu gebruiken we de domeinnaam www.bed-and-breakfast-drenthe.nl als basis voor de website van Cultureel Overnachten. Dat geeft meer mogelijkheden om de posities bij Google voor de zoekterm "Bed and Breakfast" te verbeteren. De domeinnaam www.cultureelovernachten.nl blijft vanzelfsprekend ook in gebruik.

 

Cultureel Overnachten in nieuwsbrief van Mol Travel

Mol Travel verzorgt voor de website www.vakantiewoningen-in-europa.nl een nieuwsbrief die maandelijks wordt verstuurd naar 3000 abonnees. We zijn overeengekomen dat er begin mei een themanummer van Drenthe komt. De accommodaties van Cultureel Overnachten zullen daarin duidelijk aanwezig zijn. Wij verzorgen de inhoud van deze nieuwsbrief.

 

De bezoekersaantallen van Cultureel Overnachten stijgen

We hebben de bezoekersaantallen van Cultureel Overnachten van februari-maart 2013 vergeleken met dezelfde periode in 2012. De stijging blijkt 25 % te zijn, waarmee we op schema liggen voor de geplande verdubbeling in 2013.

 

Met vriendelijke groet
Aart van Voorthuizen
0592-340919

www.cultureelovernachten.nl
aart@cultureelovernachten.nl

© Cultureel Overnachten, info@cultureelovernachten.nl