Beste [VOORNAAM] [ACHTERNAAM],

 

Hierbij informeren wij u over de aanpassingen die we in januari hebben doorgevoerd aan Cultureel Overnachten.


1. Nieuwe indeling
De culturele agenda staat nu structureel bovenaan de website. Het middenvlak van de website wordt gebruikt voor de presentaties van de accommodaties. De arrangementen staan steeds aan de rechterkant van de website en krijgen zo meer aandacht. We vinden deze indeling overzichtelijker voor bezoeker.
2. Actueel maken van website
De agenda, arrangementen en accommodaties zijn geactualiseerd. Als u nog verouderde informatie van uw accommodatie ziet dan horen we het graag. De arrangementenpagina heeft een verbeterde uitstraling gekregen.
3. Informatie per accommodatie
Zoals al aangegeven ambiëren we meer informatie per accommodatie. Naast de arrangement pagina’s en contactpagina’s hebben we nu ook een fotopagina geïntroduceerd. Elke accommodatie kan een aantal foto’s van de accommodatie en de omgeving plaatsen.
4. Zoekmachine optimalisatie
We zijn begonnen met zoekmachine optimalisatie van alle pagina’s. In februari krijgt zoekmachine optimalisatie de eerste prioriteit.

 

Nieuwe deelnemer Cultureel Overnachten
We verwelkomen Judith Klaas van de The4Sesasons. Zij heeft een B&B aan de rand van de Brink in Loon, Drentser kan niet. De accommodatie is een uitstekende plaats om het Drentscha Aa gebied wandelend of fietsend te verkennen. De accommodatie past mooi in de geografische spreiding die we voor Cultureel Overnachten nastreven. De B&B heeft een plaatsje op de website gekregen.

 

Met vriendelijke groet

Aart van Voorthuizen

www.cultureelovernachten.nl

 

PS. Heeft u vragen over dit bulletin, stelt u ze dan gerust.

© Cultureel Overnachten, info@cultureelovernachten.nl